Neked ajánljuk

VADREGÉNY IPA CRAFT BEER

A Vadregény IPA Craft Beert hazai termék, a a tokaji hegy lábánál készül. A sörfőzde 4 típusú söre közül nálunk az IPA érhető el, amely egy testes és karakteres felsőerjesztésű ale sör, hosszantartó keserű utóízzel és gyümölcsös illattal. A sör szűretlen, rostosbarack-rezes színű, illatra nem túl erős, édeskés, gyümölcsös a háttérben egy pici malátával, de ez nem annyira intenzív. A hab hófehér, gyorsan eloszlik. Ízében megjelenik egy kis mézes, édeskés jelleg, de végig a komló a domináns.

A címkén visszaköszön bisztrónk stílusa és színvilága, valamint a zempléni vadregényes táj jellegzetes állatkái.

BELLEVUE - VIGYÁZAT, ITATJA MAGÁT!

Brüsszelben, a Belle-Vue sörgyárban hagyományos eljárással, friss meggy hozzáadásával készülő lambic sörkülönlegesség. Három éven keresztül tölgyfahordókban érlelik, melytől elnyeri pompás burgundi színét és frissítő, gyümölcsös ízét.

Aki fogyasztja,annak kulináris élvezetben lesz része!
Bíborvörös színe, habkoronája csak a látszat , a belső szépsége csak a szaglás után következik.Aromájában jól kiérezhető a meggy édes ízvilága, utóízében a meggy savanykás mivolta és a sör keserűsége lelhető fel.

Figyelem: nem csak nőknek ajánlott!

PELLINI - A TÖKÉLETES KÁVÉ!

A Pellini 1922-ben családi vállalkozásként indult Észak-Olaszországban, Veronában. A kifogástalan minőség iránti elkötelezettségük hamar gyümölcsözővé vált, így rövid időn belül vezető szereplőjévé fejlődtek az igényes olasz kávépiacnak. A minden évben megrendezésre kerülő „Sapore dell’Anno” kávékóstolási eljárás során, az olasz fogyasztók döntése alapján a Pellini kávéválogatásai megnyerték az "Év Aromája" címet. Az értékelés kizárólag az íz, a megjelenés, az illat, illetve a kávéital textúrája alapján történik.

A Pellini kávé fogyasztói más szemmel látják a kávézás élményét, és a kávét: rajongással és rendkívüli megbecsüléssel fogyasztják, hisz a tökéletes kávé az élet ajándéka, mely csak sok apró részlet együttes teljesülésével születhet meg.

PANNA COTTA - "A VANÍLIÁTÓL PETTYEZETT PUDDING"

A panna cotta Észak-Olaszországból, Piemontéből származó édes, fényes felületű, vaníliától pettyezett puding, amit jó minőségű, magas zsírtartalmú tejből és tejszínből készítenek. Ha jól kihűtjük, a nyári esték sztárja lehet - fagylalt helyett, de bármikor remek záróakkordja egy-egy jól sikerült vacsorának.